Johan Fornegård

Johan Fornegård har erfarenheter som servicetekniker hos Ejderstedts sedan 2013. Arbetsuppgifterna innefattar utöver alla löpande serviceuppdrag Hundeggers maskiner med dess unika teknik.

 

Johan Fornegård har flera strängar på sin lyra där han också tillsammans med sin familj är delägare i ett skogsbruk i Östra Frölunda.

På gården har Johan sedan tidiga år haft sin vardag. Här har han skaffat sig goda kunskaper i modern elstyrning och hydraulik samt om oturen varit fram framme även kunskaper i svetsteknik när det behövts. Johan tar med sig alla sina erfarenheter för att hålla ett modernt skogsbruk med moderna skogsmaskiner i drift in i Ejderstedts tekniska problemställningar.

 

Innan Johan började hjälpa Ejderstedts kunder med service, reparationer och felsökningar arbetade han med slutmontering och installationer av nätstationer till högspänningsnät.

 

Johans säger: Redan sedan unga år har jag varit med och hjälpt till att reparera och förbättra maskiner av olika slag på gården. Med mina erfarenheter från gården har jag fått en bra allmänkunskap inom maskinteknik.

På fritiden gillar jag att cykla MTB, reparera och renoverar på min Volvo Amazon och när säsongerna för jakt och viltvård kommer är jag gärna med om det blir tid över.


Johan Fornegård

Servicetekniker, Ejderstedts

 

Johan Fornegård

Extern resurs

036-18 60 50

service@ejderstdts.se